Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 ( 8μμ-10.30μμ) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου

Τα θέματα της συνέλευσης είναι :

Απολογισμός δημοτικών εκλογών και προτεραιοτητες για την επόμενη περίοδο

 
 

Η ήττα των ΠσΔ Χαιδαριου  στις δημοτικές εκλογές, αφετηρία περισυλλογής, αλλά και ανασυγκρότησης .

Αγαπητοί φίλοι ,καλό αποκαλοκαιρο.

Οι πολιτικές εξελίξεις στην πατρίδα μας ,έφεραν αποτελέσματα κάθε άλλο παρά ευχάριστα για τους εργαζόμενους και την τοπική αυτοδιοίκηση .
Οι Πολίτες σε δράση Χαιδαριου ,σε αυτό το κλίμα πρέπει να κουβεντιάσουμε για τα αποτελέσματα των εκλογών στο Χαϊδάρι και την πολιτική συνεργασιών .
Το πολιτικό πλαίσιο καθορίζεται από την νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές ,στις Περιφερειακές ,αλλά και τις δημοτικές εκλογές ,που συνεχίστηκε και με την νίκη της στις Εθνικές εκλογές .
Στο διάστημα αυτό που η Ν.Δ.ειναι κυβέρνηση ,αυτό που διαπιστώνει κανείς είναι ότι χωρίς καθυστερήσεις στήνει ένα κράτος αυταρχικό , και προσπαθεί να ελέγξει όλες τις δομές με κυβερνητικά στελέχη  που έρχονται όχι απλά να εφαρμόσουν νεοφιλελεύθερες πολιτικές ,και να εξυπηρετήσουν ένα σχεδιο συγκροτησης ενός Μητσοτακικου κράτους αναιρεί με ταχύτατο ρυθμο θετικές ρυθμισεις που αφορούν τον κόσμο της εργασίας,και με την βοήθεια των φιλικών μέσων ενημέρωσης επιχειρει να μεγενθυνει τη νίκη της δημιουργώντας ένα κλίμα χιονοστιβάδας ότι ήρθαν για να μείνουν και να τελειώσουν με την αριστερή » παρένθεση .
Ειδικά στην τοπική αυτοδιοίκηση με νομοθετικές ρυθμίσεις η ΝΔ καταργγει την απλή αναλογική και ενισχύει το δημαρχοκεντρικό σύστημα στήνοντας μηχανισμούς ψεύτικων πλειοψηφιών σε όλα τα όργανα διοίκησης .
Αν κάποιοι νομίζουν ότι έχουμε δει ,τα χειρότερα είναι γελασμενοι .
Η επιχείρηση ξεπουληματος κάθε φιλέτου του δημόσιου τομέα είναι στο ξεκίνημα της .Και αυτό αφορά το σύνολο των κοινωνικών αναγκών σε παιδεία ,υγεία ,ρεύμα,νερό ,συγκοινωνία ,δημόσιοι χώροι.
Για την τοπική αυτοδιοίκηση εξυφαίνουν σχέδια όχι αποκατάστασης των Κ.Α.Π( των κεντρικών αυτοτελών πορων) αλλά αύξησης των φόρων μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης ( έχει ακουστεί
εισπραξιμοτητα του ΕΝΦΙΑ μέσω των δήμων ) αλλά και νομοθετικές παρεμβάσεις για εκχώρηση τομέων στον ιδιωτικό τομέα .Ειδικά στα απορρίμματα θα επιχειρηθεί να ανατραπεί η Εθνική πολιτική για την ανακύκλωση και την μείωση του όγκου στα απορρίμματα με μπίζνες ιδιωτικοποίησης και εκχώρησης
Θοδωρής Σπηλιόπουλος
Επικεφαλής ΠσΔ Χαιδαριου
Σας κοινοποιω ορισμένα  χρήσιμα κείμενα που ήδη έχουν δημοσιευτεί

Απλή ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ και συνεργασίες

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΙΑΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
( Κείμενο δημοσιευμένο αρχές του 2019)
Σας στέλνω 4 πίνακες του Κώστα Φωτεινακη για τα αποτελεσματα των εκλογών με συγκριτικά στοιχεια
Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s