ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΑΛΚΜΑΝ»
Οι «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» κι ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος τολμούν κι πολύ καλά κάνουν! Άλλη μια εναλλακτική μουσική εκδήλωση – συναυλία των «Πολιτών σε δράση» πραγματοποιήθηκε στις 6/2/2019 στο χώρο εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου, σε πείσμα των καιρικών συνθηκών.
Απόλυτοι πρωταγωνιστές, το συγκρότημα «ΑΛΚΜΑΝ» που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Θοδωρή Σπηλιόπουλου, και στην προσπάθεια των «Πολιτών σε Δράση» για ανάδειξη μια διαφορετικής πρότασης για τον Πολιτισμό, μέσα και από την περαιτέρω ανάδειξη καλλιτεχνών από την πόλη μας, που προσπαθούν να αφήσουν το αποτύπωμα τους στα πολιτιστικά δρώμενα.
Το κοινό αγκάλιασε την εκδήλωση δείχνοντας έμπρακτα σε όλους μας, ότι πρέπει να δίνουμε βήμα έκφρασης σε νέους καλλιτέχνες που δηλώνουν με την πράξη τους τη συμβολή τους στον πολιτισμό του τόπου μας.
Οι «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» συνεχίζοντας το οδοιπορικό τους στον Πολιτισμό, θα συνεχίσουν να στηρίζουν τους νέους Χαïδαριώτες καλλιτέχνες και να αναδεικνύουν ταυτόχρονα την ανάγκη για υποδομές, οργανωμένους χώρους Πολιτισμού, καλλιτεχνικής έκφρασης και Δημιουργίας στην Πόλη μας.
Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s