Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019 πραγματοποιούνται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη καμπή για την πόλη μας. Η ανεπάρκεια της παρούσας δημοτικής αρχής, συνέβαλε σε μια εικόνα όπου η έλλειψη σχεδιασμού για ζητήματα υποδομών, αλλά και καθημερινότητας του πολίτη κυριαρχούν, σε μια εικόνα φθοράς και παρακμής της πόλης μας.
Σήμερα, κάνουμε ένα ξεκίνημα και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να ενωθούμε και να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας. Όραμά μας είναι μια άλλη αυτοδιοίκηση, μέσω της οποίας το Χαϊδάρι θα ανήκει στους Δημότες του.
Ο Δημοτικός Συνδυασμός »Πολίτες σε Δράση» αποτελεί φορέα ελπίδας και δείχνει το δρόμο της αλληλεγγύης, της συμμετοχής και της ανάπτυξης, με το βλέμμα πάντοτε στραμμένο στον άνθρωπο.
Με επικεφαλής τον Θοδωρή Σπηλιόπουλο μπορούμε όλοι μαζί να συνθέσουμε δημιουργικά, με όραμα κι ελπίδα να προχωρήσουμε μπροστά, οικοδομώντας ένα μέλλον με προοπτική για όλους τους Χαϊδαριώτες.
Δεσμευόμαστε ανοιχτά ότι με σθένος και όρεξη θα παλέψουμε για τη διεύρυνση της δημοκρατίας, της πολιτικής έκφρασης και του δημόσιου διαλόγου, δημιουργώντας ένα πλαίσιο διαφάνειας και αξιοκρατίας προς όφελος όλων των δημοτών.
Συστρατευόμαστε από σήμερα στη μάχη για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών του Δήμου με στόχο ένα Χαϊδάρι σύγχρονο που θα αξιοποιεί όλες τις δημιουργικές και παραγωγικές του δυνάμεις, καταλαμβάνοντας επιτέλους τη θέση που του αξίζει.
Με αυτή μας την παρέμβαση εμείς οι παρακάτω αποφασίσαμε να συμπαραταχθούμε, ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τους »Πολίτες σε Δράση» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Θοδωρή Σπηλιόπουλο γιατί πιστεύουμε ακράδαντα πως το Χαϊδάρι μπορεί, αξίζει και πρέπει να μπει σε μια νέα εποχή δημιουργίας και προόδου.
Πάμε όλοι μαζί για μια ωραία πορεία προς μια μεγάλη νίκη.
ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΒΙΤΣΑ ΑΛΚΗΣΤΙΣ
ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΖΕΡΒΟΥΔΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΘΕΟΦΙΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΡΑΜΙΚΕΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΜΠΕΛΣΗ ΦΟΥΛΑ
ΜΠΟΥΡΟΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΜΠΟΥΤΣΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΠΑΠΑΤΖΕΛΟΥ ΑΝΝΑ
ΣΚΟΥΦΗ-ΚΑΤΣΙΔΟΝΙΩΤΗ  ΔΗΜΗΤΡΑ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΒΕΡΑ
ΣΤΕΦΑΤΟΥ ΡΕΓΓΙΝΑ
ΤΑΜΠΑΝΙΑΝ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΣΙΚΗ ΒΙΚΥ
ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s