«Έχουμε εμπειρία, έχουμε γνώση και πρόγραμμα για το Δήμο»
 
Ο δημοτικός συνδυασμός «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ» έχει μια μεγάλη ιστορία την οποία δεν την κουβαλάει σαν φορτίο αλλά σαν δύναμη για το μέλλον. Είναι μια αυτοδιοικητική παράταξη. Στηρίζεται από το χώρο της Αριστεράς, από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, της Οικολογίας και άλλων προοδευτικών ομάδων, αλλά και από ανθρώπους της συντηρητικής παράταξης.
Οι άνθρωποι του συνδυασμού, είμαστε παρόντες σε κάθε γεγονός, μικρό ή μεγάλο της πόλης μας.
Διεκδικούμε μια πόλη που θα αναδείξει τον πολιτισμό της και την ιστορία της. Οι εκτάσεις με το Ποικίλο όρος και την πλούσια βιοποικιλότητα, τον Διομήδειο κήπο, τα ίχνη της αρχαίας Ιεράς Οδού, τη Μονή Δαφνιού, τα παλιά μονοπάτια και τα απομεινάρια των οικισμών, το Στρατόπεδο με το Μπλοκ 15, κάνουν το Χαϊδάρι μοναδικό. Δεσμευόμαστε ότι το χαμένο έδαφος για να γίνει το Χαϊδάρι τόπος ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ, θα το καλύψουμε .
Διεκδικούμε, με τη βοήθεια της Περιφέρειας Αττικής το παραθαλάσσιο μέτωπο της ακτής Σκαραμαγκά. Το Χαϊδάρι να γίνει ξανά παραθαλάσσιος δήμος!
 
Διεκδικούμε μια σύγχρονη πόλη, με εύκολη πρόσβαση στο μετρό, με σύγχρονη δημοτική συγκοινωνία, με ηλεκτρικά οχήματα μηδενικών ρύπων, προσβάσιμα για ΑΜΕΑ.
Διεκδικούμε μια πόλη με απρόσκοπτη λειτουργία σύγχρονων παιδικών σταθμών που θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες των δημοτών μας.
Διεκδικούμε μια πόλη με σύγχρονες αθλητικές υποδομές, με ανοιχτά σχολεία στην κοινωνία, αξιοποιώντας όλα τα υπάρχοντα προγράμματα υποστήριξης μαζικού αθλητισμού.
Διεκδικούμε μια σύγχρονη πόλη, με αξιοποίηση εναλλακτικών μορφών ενέργειας, δηλαδή την ενεργειακή αναβάθμιση των δημοτικών κτηρίων (διοικητικές υπηρεσίες, σχολεία, πολιτιστικά και αθλητικά κέντρα) με στόχο, όπου είναι δυνατόν, την ενεργειακή αυτονομία τους, άρα και λιγότερες λειτουργικές δαπάνες.
 
Διεκδικούμε μια καθαρή πόλη υλοποιώντας την προγραμματική μας δέσμευση για ένα σύγχρονο Τοπικό Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων, που θα προβλέπει Πράσινα Σημεία και Γωνιές Ανακύκλωσης, με πλήρη διαχωρισμό στην πηγή των ανακυκλώσιμων υλικών.
 

Όλα τα παραπάνω με τις δράσεις μας έχουμε αποδείξει ότι μπορούν να γίνουν! Συνεχίζουμε και διεκδικούμε την αξιοπρέπεια στη ζωή μας, προσδοκώντας ένα Χαϊδάρι σύγχρονο, ένα Χαϊδάρι αλληλεγγύης και πολιτισμού.

Θοδωρής Σπηλιόπουλος
Υπ. Δήμαρχος Χαϊδαρίου
Επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες σε δράση Χαϊδαρίου»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s