Η Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρένα Δούρου παρούσα στην εκδήλωση για τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ.

Η Ρένα Δούρου στο Χαϊδάρι σε εκδήλωση για τα δικαιώματα των ΑμεΑ

https://xaidarisimera.gr/
Αγαπητοί συμπολίτες
Συνεχίζοντας να αναδεικνύουμε τα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας και θέλοντας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για αυτά, ανταλλάσσοντας απόψεις και αναζητώντας πάντα την καλύτερη δυνατή λύση, οι «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ» κι ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος σας προσκαλούμε σε μια ακόμη διαφορετική εκδήλωση- συζήτηση για τα προβλήματα των ευπαθών ατόμων της πόλης μας.
Τους τελευταίους μήνες στην ομάδα μας προσχώρησε ο συμπολίτης μας Γιώργος Ταμπανιάν, μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών και Αντιπρόεδρος του Π.Ε.Τ.Α (Πανελλήνια ένωση Τυφλών Αθλητών) από το 2010- 2017, και σήμερα μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπρίτζ, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην δημιουργία της ομάδας ατόμων με προβλήματα όρασης. Ανάμεσά μας δημιουργήθηκαν ευαισθησίες ξεπερνώντας τους εαυτούς μας, ερωτήματα πρωτοφανή για τη μέχρι τώρα λογική μας και προβλήματα πέραν της φαντασίας μας.
Αγαπητοί συμπολίτες, με την έκτη αίσθηση λοιπόν ενός από τους συνυποψήφιούς μας, σας καλούμε στις 13 Φλεβάρη, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.00 μ.μ. στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου να προσεγγίσουμε – αναδείξουμε σωστές και πολιτισμένες λύσεις στο ζήτημα των Α.Μ.Ε.Α και τα δικαιώματά τους στην πόλη μας.
Στην εκδήλωση- συζήτηση θα παραβρεθεί και θα χαιρετήσει η Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρένα Δούρου.
Θοδωρής Σπηλιόπουλος
Επικεφαλής των «Πολιτών σε Δράση Χαϊδαρίου»
Υποψήφιος Δήμαρχος
Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: