Ηλεκτροφωτισμός : Θιδωρης Σπηλιοπουλος:»Με ποια διαδικασία εγκαταλείπετε το αίτημα για ΔΩΡΕΑ από την Περιφέρεια και ζητάτε δάνειο από Ταμείο Παρακαταθηκων και Δανείων ;»

ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ

Κος ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ:
Λοιπόν, από την απάντηση του Δημάρχου όσον αφορά το φωτισμό, προέκυψε ότι ανανεώσαμε το αίτημα προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για 780.000 ευρώ. Στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, λέω ένα σημείο που θυμάμαι, σε ερώτηση προς τον κ. Μοσχονά και αυτή τη χρονιά αλλά και την προηγούμενη, είχε αποδεχθεί ότι θα υποβάλλουμε αίτημα γι’ αυτό το πράγμα μετά κι από υπόδειξη δική μου όσον αφορά το μοντέλο Πετρούπολης που πήρε 900.000 για τον ηλεκτροφωτισμό, ότι θ’ αποσύρουμε από τα 2.100.000 που ζητούσαμε από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων το κομμάτι που αφορούσε τον ηλεκτροφωτισμό γιατί θ’ ακολουθούσαμε μια άλλη διαδικασία.
Εγώ δεν ξέρω στο Δημοτικό Συμβούλιο να έχουμε ενημερωθεί άλλη φορά ότι κάναμε αίτημα στην Περιφέρεια, απορρίφθηκε και τώρα επαναφέρουμε. Δεν έχω αντίρρηση δηλαδή αλλά δεν ξέρω την προηγούμενη διαδικασία. Αν την ξέρουν οι άλλοι συνάδελφοι ή έχει γίνει ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο το κλείνουμε και θα ενημερωθώ αρμοδίως.
Αν όμως υπάρχει κάτι που δεν το έχουμε πει στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα ήθελα ο Δήμαρχος να πει σ’ αυτό εδώ ή αν θέλει να το αφήσει για το επόμενο, δεν έχω πρόβλημα. Αλλά το θεωρώ σοβαρό ζήτημα γιατί μιλάμε για τεράστιο κεφάλαιο. Το ένα είναι δωρεάν, το άλλο είναι μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s