ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε στις 28/9/2018 με μεγάλη επιτυχία η  μουσική εκδήλωση των «Πολιτών σε Δράση Χαϊδαρίου» στο χώρο εκδηλώσεων του Δημαρχείου. Σε πείσμα των καιρικών συνθηκών, όπως ανέφερε κι ο επικεφαλής της παράταξης Θοδωρής Σπηλιόπουλος οι «Πολίτες σε δράση» έκλεισαν το μάτι στον κυκλώνα, κι έκαναν  πράξη, για άλλη μια φορά το άνοιγμά τους στα «Μονοπάτια Πολιτισμού» που πιστά υπηρετούν όλο αυτό το διάστημα.
Σύμμαχοί τους σε αυτήν την προσπάθεια δυο εξαίρετοι Χαϊδάριώτες μουσικοί ο Σπύρος κι ο Τάσος Λούκος με το μουσικό σχήμα «ΔΥΟ», που ένωσαν με τις φωνές τους διάφορα είδη μουσικής, από διαφορετικές χρονικές περιόδους.
Το κοινό αγκάλιασε την εκδήλωση δείχνοντας έμπρακτα σε όλους μας, ότι πρέπει να δίνουμε βήμα έκφρασης σε νέους καλλιτέχνες που δηλώνουν με την πράξη τους τη συμβολή τους στον πολιτισμό του τόπου μας.
Οι «Πολίτες σε Δράση» κι Θοδωρής Σπηλιόπουλος δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν έμπρακτα,  να αναδεικνύουν κάθε προσπάθεια  της νέας γενιάς καλλιτεχνών  που προσπαθούν  να αφήσουν  το  αποτύπωμα τους  στα  πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η βουλευτής Β΄ Αθήνας Αννέτα Καββαδία, ο πρόεδρος της Εστίας Κρητών Απόστολος Χριστοδουλάκης και ο πρόεδρος των Φίλων της Φύσης, Κώστας Φωτεινάκης.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s