Χαϊδάρι 29 Ιουνίου 2018

Ο επικεφαλής των Πολιτών σε Δράση Θοδωρής Σπηλιόπουλος, μετά από αίτημά του, συναντήθηκε σήμερα 29/6/2018 με το Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας Θανάση Δημάκη.


Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συζήτηση για τον καθορισμό οδικού χάρτη που θα επιταχύνει τις διαδικασίες για την απόδοση στο Δήμο Χαϊδαρίου της δημόσιας έκτασης των 220 στρεμμάτων στον Σκαραμαγκά και στη συνέχεια της αξιοποίησης τους.

Η απόδοση και αξιοποίηση αποτελεί χρόνιο και πάγιο αίτημα των Χαϊδαριωτών με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην κατεύθυνση αυτή, οι Πολίτες σε Δράση, από την προηγούμενη χρονιά πραγματοποίησαν μια σειρά από ενέργειες όπως δέκα τουλάχιστον παρουσιάσεις της αναπτυξιακής μας πρότασης με τίτλο «Μονοπάτια Πολιτισμού» – Αξιοποίηση Ακτής Σκαραμαγκά, που έχουν καταθέσει και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Γενικός Γραμματέας επανέλαβε τη δέσμευση της κυβέρνησης ο συγκεκριμένος χώρος να διατεθεί στο Δήμο προς όφελος των κατοίκων της περιοχής.Στην  κατεύθυνση αυτή και προς ενίσχυση της διάθεσης να επιλυθούν τα διαπιστωμένα προβλήματα, που αφορούν στην αξιοποίηση της περιοχής,  θα συνεχιστεί ο κύκλος επαφών με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΕΤΑΔ Α.Ε.) και το Διευθύνοντα Σύμβουλο Γιώργο Τερζάκη.

 

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s